Maisa Durchman

Lähimyyntiä ei voita mikään

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Etätyö, etäjohtaminen, etätiimi, etätapaaminen… Kun viimeisen 1,5 vuoden aikana on lukenut uutisia, tuntuu, että koko maailma on pyörinyt ja pyörii etänä. Viime kuukausina mukaan on tullut hybridimalli.

Trendikkäin työelämäpuhe on tuntunut unohtaneen toimialat, joissa mainituille etäilyille ei juuri ole mahdollisuutta eikä tarvetta. Työelämä toki jatkuvasti muuttuu, mutta edelleen monilla aloilla ja usein koronan etulinjassa tehdään töitä ihan kuten ennenkin asiakkaita kohtaamalla, kollegoiden kanssa tiimeinä ja esimiehen kanssa samassa työtilassa jutellen.

Apteekit ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka työntekoon on koronan myös tullut uusia vaatimuksia. Vaatimuksia, jotka ovat pistäneet apteekit koville. Pelkkä suojapleksien asennus ei suinkaan ole riittänyt, vaan apteekkarit ovat mittanauhojen kanssa reagoineet alati muuttuviin viranomaisvaatimuksiin, henkilökunta on laitettu välttelemään toisiaan kuin spitaalisia ja ruoka- ja kahvitaukoja on kirjattu farmaseuttisella tarkkuudella. Vaativaa asiantuntijatyötä on silti tehty aivan kuten ennenkin.

Pandemia on ehkä osaltaan myös hitsannut henkilökuntaa yhteen, mutta tuonut varmasti moneen työyhteisöön myös väsymystä ja omien vuorovaikutustaitojen nuupahtamista. On tehty vain välttämättömin ja varmistettu perusasioiden sujuvuus. Kun olemme toivottavasti nyt siirtymässä kohti sitä uutta normaalia, voimme hiukan löysätä äärilleen vietyä kontrollointia.

Nyt on oikea aika panostaa henkilökunnan yhdessä tekemiseen, tehokkaisiin palaverikäytänteisiin, lisämyyntiin, yhdessä kehittymiseen ja ennen kaikkea sisäisen tunne-energian ja ilmapiirin kehittämiseen!

On aika arvostaa taas lähiasiointia, panostaa lähimyyntiin ja tehdä tuloksia yhdessä. Me Valmennusverstaalla olemme valmiina syksyn ja kevään lähiopetuksiin: Tiimivalmennuksiin, DiSC® – käyttäytymisprofilointeihin, asiakaskokemuksen kehittämiseen, valmentavan johtamisotteen sparrauksiin ja esimiesten ja johdon henkilökunnan coachingiin.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopivin koulutus. On yhteisen pöhinän ja ilmapiiriin kehittämisen aika!

Maisa

Ps. Myös suositut etäkoulutuksemme jatkuvat, lue lisää täältä.

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa... xxx yyy

Lue myös nämä!

Lähimyyntiä ei voita mikään

Etätyö, etäjohtaminen, etätiimi, etätapaaminen… Kun viimeisen 1,5 vuoden aikana on lukenut uutisia, tuntuu, että koko maailma on pyörinyt ja pyörii etänä. Viime kuukausina mukaan on

Miten kohdata asiakas, kun itseäkin väsyttää

Koronakyllästys, kiirettä, henkilöstöhaasteita, vaativia asiakkaita… Apteekin ammattilaisella saattaa olla kymmeniä asiakaskohtaamisia päivässä. Kohtaamiset eivät elämyksellisyydessään yllä varmastikaan samalle riemun ja ilon tasolle kuin Muumimaailmassa kesätöissä

Valmennusverstas järjestää myynnin koulutuksia apteekkien henkilöstölle.

Maisa Durchman
0400 435 542

Pirkko Sorto
0400 744 623

Kirsi Kaunisvesi
040 833 4072

Scroll to Top